Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@00:59:53 GMT

بیمارستان 235 تختخوابی تخصصی امام رضا (ع) سیرجان افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۲۷۸۶۷

بیمارستان 235 تختخوابی تخصصی امام رضا (ع) سیرجان افتتاح شد

به گزارش ایرنا ،معاون وزیر راه و شهرسازی، استاندار کرمان و برخی مسئولان استانی و شهرستانی نیز در آیین بهره برداری از بیمارستان 235 تختخوابی تخصصی امام رضا (ع) سیرجان حضور داشتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سیرجان در حاشیه آیین افتتاح این بیمارستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا هزینه ساخت این بیمارستان تخصصی را 750 میلیارد ریال عنوان کرد که بوسیله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غلامعباس محمدی افزود: 500 میلیارد ریال بابت هزینه ساخت و 250 میلیارد ریال نیز برای خرید تجهیزات مورد نیاز بیمارستان 235 تختخوابی تخصصی امام رضا (ع) سیرجان هزینه شده است.
به گفته محمدی این بیمارستان 235 تختخوابی پنج طبقه در زمینی به مساحت17 هزار مترمربع ساخته شده است .
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای افتتاح چند طرح عمرانی حوزه بهداشت و درمان در استان کرمان، وارد سیرجان شده است .
سید حسن قاضی زاده هاشمی شامگاه یکشنبه به همراه معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی در فرودگاه سیرجان مورد استقبال جمعی از مسئولان استان، فرماندار سیرجان و نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این سفر یک روزه بعد از بهره برداری از بیمارستان 240 تختخوابی جایگزین بیمارستان امام رضا (ع) سیرجان، مسائل و مشکلات بخش بهداشت و درمان این شهرستان را بررسی می کند.
افتتاح کلینیک ویژه بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) شهرستان بافت، بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان رابر، بیمارستان 35 تختخوابی شهرستان کوهبنان، کلینیک ویژه، بخش اورژانس و بلوک های زایمانی مرکز آموزشی و درمانی افضلی پور کرمان، افتتاح استخر شنای پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان و بازدید از بیمارستان در دست ساخت جایگزین سینا زرند از برنامه های سفر یک روزه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان کرمان است.
نخستین سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کرمان 11 و 12 مهر سال 93 رقم خورد.
بیستمین روز بهمن ماه سال 93 وزیر بهداشت برای دومین بار به کرمان سفر و از مراکز آموزشی درمانی شهید بهشتی، شفا، باهنر، افضلی پور، کلینیک بعثت، مجتمع تخصصی درمانی جوادالائمه و دانشکده پزشکی کرمان بازدید کرد.
سومین سفر دکتر قاضی زاده هاشمی 22 آبان سال 94 بود، وی در این سفر در مانور غیر نظامی کشور در جیرفت شرکت کرد.
18 و 19 آذر سال 94 نیز وزیر بهداشت برای چهارمین مرتبه و به منظور بررسی وضعیت بیماری آنفلوآنزا به کرمان سفر کرد.
وزیر بهداشت 22 اردیبهشت برای پنجمین بار و در قالب سفر استانی کاروان تدبیر و امید به کرمان آمد که افتتاح ساختمان جدید سازمان مرکزی، کلنگ زنی ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی و بازدید از مرکز تحقیقات علوم اعصاب از برنامه های این سفر وزیر به کرمان بود.
ششمین سفر وزیر در 27 و 28 مرداد سال 95 رقم خورد که علاوه بر بازدید از طرح های بهداشتی و درمانی شهر کرمان، به شهرستان‌ ‌های بردسیر، سیرجان، بافت، رابر، ارزوئیه و همچنین شهرستان‌‌‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت سفر کرد.
استان پهناور کرمان با 23 شهرستان تعداد چهار دانشگاه علوم پزشکی در مرکز استان و شهرستان های رفسنجان، بم و جیرفت دارد.
سیرجان در 175کیلومتری جنوب غرب کرمان قرار گرفته است .
خبرنگاران: ابوذراحمدی زاده و نجمه حسنی ** انتشار دهنده: بهنام احمدی *
7432/3029/ 5054

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۲۷۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس

معاون درمان دانشگاه گفت: با تلاش همکاران حوزه مامایی در سال گذشته، ۵۲ هزار و پانصد زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.

مهرداد شریفی موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه کاهش آمار‌های مرگ و میر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ را بیانگر ارتقای کیفیت و کمیت خدمات مامایی دانست و افزود: اداره مامایی معاونت درمان، مسوول تدوین و اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت مادران، نوزاد سالم، رسیدگی به امور مامایـی و پاسخگویی به شکایات در این زمینه است.

او با اشاره به حضور بیش از ۱۰ هزار مادر باردار در کلاس‌های آمادگی برای زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه با هدف فرهنگ سازی و ترویج زایمان طبیعی، ادامه داد: ایجاد کلاس‌های آمادگی دوران بارداری به روش‌های مختلف و آموزش مسایل مورد نیاز مادران باردار، می‌تواند راه حل مناسبی برای ارتقای سلامت مادران باشد و افزایش آگاهی و آمادگی در دوران بارداری، این امکان را به مادر می‌دهد که این مرحله از زندگی را با عوارض کمتر و به شکل خوشایندتری طی کند.

شریفی اضافه کرد: در قالب طرح جوانی جمعیت برای نخستین بار پنج مرکز درمان ناباروری در سطح دو، در شهرستان‌های داراب، لامرد، آباده، ممسنی و فیروزآباد پس از شهر شیراز، آغاز به کار کرد که می‌تواند گامی نو در عرصه خدمت به زوجین نابارور برای دسترسی آسان آنان به خدمات این حوزه باشد.

این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارائه مراقبت‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن را عاملی موثر در کاهش مرگ و میر و ابتلای مادران به انواع بیماری‌ها دانست و گفت: ارایه خدمات درمانی و مشاوره‌ای تخصصی در مرکز مشاوره ناباروری در بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز برای نخستین بار در کشور انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه فعالیت مرکز مشاوره ناباروری بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز را در سطح سه، با بهره گیری از مشاوران و اساتید برجسته و بنام دانشگاه و ارائه خدمات مشاوره‌ای تخصصی پزشکی، فقهی، حقوقی و روانشناسی به زوجین نابارور اعلام کرد که می‌تواند در رفع چالش‌های این خانواده ها، نقش موثری داشته باشد.

پیگیری و اجرای ۱۷۰ مصوبه در کمیته‌های تخصصی جوانی جمعیت معاونت درمان از ابتدای ابلاغ سیاست‌های کلی جوانی جمعیت، پیگیری روند درمان بیش از ۲۵ هزار مادر باردار نیازمند مراقبت ویژه از سوی کارشناسان مامایی مستقر در مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه MCMC، حضور بیش از ۲ هزار ماما به عنوان مامای همراه در بلوک‌های زایمان مراکز خصوصی و دولتی با هدف خوشایند سازی مراحل زایمان برای مادر باردار، برگزاری بیش از ۲۰ دوره آموزشی برای کارکنان شاغل در مراکز درمانی با هدف آشنایی با فرایند‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با حوزه مامایی، از اقدامات انجام شده در اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه بود که دکتر شریفی به آن اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود